Konstellatsioonide töötuba : HINGE MAJAKAD

Konstellatsioonide töötuba : HINGE MAJAKAD

On aeg, kus hinged muutuvad eriti määravaks, nii suguvõsa lahkunud hinged  kui ka seos enda hinge ja suguvõsa hingede vahel.
Just sina ise oled see, kes elab enda valikutega loodud elu. Vaatame, kas see , kuidas ja mis elu sa elad, see mõjustab su valikuid ja mida sa p ä r i s e lt soovid ehk kas sinu elu täna on selles kohas, kus sa päriselt olla soovid. Ja kas su silm särab ja kas oled hingest rahul?
Ootan Teid, kes Te huvitute oma paremast käekäigust ja elukvaliteedist, kogema oma reaalsust  ja helget tulevikku läbi unikaalse kogemuse.
Konstellatsiooni on oodatud need, kes tunnevad, et soovivad oma elukvaliteeti oluliselt parandada läbi objektiivse elujaatava suhtumise nii, et naudiksid sellest iga hetke. Teisisõnu inimesed, kes soovivad ise enda jaoks midagi ära teha erinevates eluvaldkondades. Ja kes soovivad olla ise oma elu eest vastutavad igas hetkes ja igal ajal.

Tervendada saab näiteks :
Oma konflikte peres ja paarisuhtes;
seletamatuid ja juhitamatuid süü, ärevuse, viha jt tunded;
sõltuvusi ja kaassõltuvusi;
laste käitumisraskusi ja terviseprobleeme;
korduvaid sündmuste mustreid ja sarnaseid saatuseid üle põlvkondade, sümptomeid jpm., mistõttu see loetelu ei ole lõplik.
Igaühel, kes tunneb, et probleemid on, võivad olla ja ilmselgelt ongi oma probleemid, mis vajavad teadvustamist ja tervendamist. Ei ole kaht ühesugust kaasust, nii nagu ei ole identseid kaksikuid. Alati on midagi väga isiklikku, väga individuaalset, mis vajab just individuaalset lähenemist igale kliendile. Samas on tihti just asendajana osalemine esmase taipamise allikas.
Konstellatsioon on meetod, mis teeb nähtavaks selle alateadvuse osa, millele mõistusega aju juurdepääsu ei võimalda, misjärel saad oma elu või valu tervendada parimal võimalikul moel, kui sa seda soovid.
Selleks, et osaleda, et pea olema mingit eelnevat ettevalmistust.
Töötoas osalemise maksumus on tavaliselt 25.00 ja sisaldab, sööke, jooke ja asendajana osalemist ja lühidisaini.
Kes soovib isiklikku tööd, siis isikliku töö maksumus 155.00 ja hinnas sisaldub eelnimetatu lisaks tööle.
Olete südamest oodatud, kuid kohtade arv on alati igas töötoas piiratud.
NB: osalemiseks või töö tellimiseks kindlustab koha töötoas ja/või isikliku teema käsitlemiseks isikliku tööna õigeaegselt tasutud arve.
Töötoast loobumise korral nädal enne töötoa toimumist tagastatakse 50% tasutud ettemaksuarve kogusummast, töötoa toimumise päeval ilmumata jätmise korral asendajana osalemise ettemaksu ei tagastata terves ulatuses. Isikliku töö maksumus tagastatakse 50% ulatuses.
Korraldaja tingimustega loetakse sind nõustunuks ettemaksuarve tasumise järel.
Töötuba viib läbi setrifitseeritud perekonstellöör ja sisemiste struktuursete osade kostellöör, EPKA liige, endine juhatise liige, Alla Raudsepp.
Näeme juba Sillakeskuses, mu armas teekaaslane!

Book Event

Isiklik töö - 155.00
Available piletid: 2
The "Isiklik töö - 155.00" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Osalemine + soovi korral lühidisain 25.00
Available piletid: 9
The "Osalemine + soovi korral lühidisain 25.00" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

nov. 01 2024

Time

17:00 - 21:00
Registreeru

Comments are closed.